Me ushtrimin e jogës forconi trupin, por njëherësh e pastroni organizmin dhe e mbushni me energji pozitive

Gjatë javës s’ka ndodhur asgjë, ndërkaq para nesh është vikendi i gjatë dhe mendoni pak për energjinë e trupit, transmeton Telegrafi.

Trajnerja Lesley Fightmaster dëshiron të nxisë te njerëzit ndryshimin, nëpërmjet hatha jogës te ushtruesit dëshiron të nxisë të menduarit për trupin, muskujt, organet…

Trajnerja nuk përgjigjet për lëndimet e mundshme me rastin e ushtrimeve, mos i bëni këto ushtrime nëse jeni të lënduar apo keni vështirësi.

Ajo thekson se vetëm dhjetë minuta shtrirje dhe relaksim mjaftojnë të ndiheni mirë.

/Telegrafi/