Sport Vision është lider në shitjen e mbathjeve, veshjeve dhe paisjeve sportive në tregun e rajonit të Ballkanit.

Me konceptet e ndryshme sportive që operojnë në 10 vende – Bosnjë dhe Hercegovinë, Serbi, Mal të Zi, Maqedoni, Kroaci, Slloveni, Shqipëri, KOSOVË, Bullgari dhe Rumani.

Sport Vision ka një rrjet të gjerë të shitjes me pakicë si dhe dyqane online dhe është përfaqësues i markave të njohura sportive Champion, Ellesse, Umbro, New Balance dhe shumë të tjera.

Gjithashtu është një partner i botës kryesore të markave sportive Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, prodhimet e të cilave mund të gjenden në të gjitha objektet e shitjes me pakicë të kompanisë.

Sport Vision është i përkushtuar për të dhënë një kontribut pozitiv në shoqëri dhe mjedis, duke zhvilluar dhe zbatuar praktikat e përgjegjshme të biznesit, gjë që siguron arritjen e suksesit financiar.

Plani afatgjatë i Sport Vision është krijimi dhe mirëmbajtja e zinxhirit ndërkombëtar më të madh, më të organizuar dhe më të suksesshëm të objekteve me pakicë.

Sport Vision në Kosovë mund t’a gjeni në: Prishtinë, Gjilan, Prizren, Ferizaj, Fushë Kosovë dhe Pejë. Gjithashtu mund të vizitoni faqen e Sport Vision në Facebook.

Artikull i Sponsoruar