Gjatë ditës së sotme, është zhvilluar treningu para garave malore, që do të zhvillohen nesër në Buzet të Kroacisë.

Me kohë 02:44.322, në treningun e sotëm, fitues ishte Liridon Kalenderi i Klasës 7, me Mitsubishi Evo 9, transmeton Telegrafi.

Të nesërmen me 15 shtator, parashihet në zhvillohen edhe finalet e kësaj gare, ku FASK po merr pjesë me shtatë garues, nga nëntë që ishin paralajmëruar më herët.

Ditën e sotme, të gjithë garuesit e kryen kontrollin teknik dhe vazhduan më pas me treningun e zakonshëm. /Telegrafi/