Nesër takohen grupet e punës për Ligjin e Prokurorisë Publike, njofton “Alsat”.

Takimi vjen me kërkese të OBRM-PDUKM-së opozitare pas zhvillimeve te dy ditëve te fundit. Takimin e nesërm e konfirmuan edhe nga Qeveria. Ora e takimit ende nuk është bërë e ditur.

Takimi i fundit në mes grupeve punuese të pushtetit dhe opozitës për Ligjin e Prokurorisë Publike u mbaj në korrik edhe pse ato priteshin që të vazhdojnë me punë nga fillimi i kësaj jave, kjo nuk ndodhi./Telegrafi/