Duke u drejtuar në Paris, tema e sezonit të vjeshtës 2000 ishte “zonjë”. Si gjithmonë, zonja e modës u prazantua mirë nga Michael Kors, pastaj në Celine, dhe Valentino Garavani.

Ja disa nga veshjet në sezonin e vjeshtës 2020:

/Telegrafi/