Për shkak të masave të ndërmarrë kundër përhapjes së COVID-19, në përputhje me udhëzimet e dhëna nga ana e Ministrisë së Shëndetësisë, Komitetit i Helsinkit informon se ndihmë falas juridike qytetarët do të mund të marrin përmes numrave të telefonit 02 3119 073 и 072 278 436 si dhe nëpërmes postës elektronike të Komitetit të Helsinkit: helkom@mhc.org.mk.

Qytetarët me probleme urgjente, pas konsultimeve paraprake telefonike me ekipin juridik, do të jenë në gjendje të drejtohen personalisht pranë zyrave të Komitetit të Helsinkit./Telegrafi/