Biznesmeni Jordan Kamçev, data e skadimit të të cilit tashmë ka skaduar, tashmë ka bërë kërkesë për një të re, informon “Faktor”.

Deri tek Prokuroria Publike, së bashku me kërkesës për një pasaportë të re, thotë ai se, ka siguruar prova dhe dokumente që konfirmojnë të gjitha takimet e tij vijuese që do të mbahen jashtë vendit. Mbi të gjitha, me të njëjtën provë dhe konfirmim, iu aprovua edhe pasaporta e parë e përkohshme.

Kamçev mbrëmë ishte në një takim zyrtar në “Acibadem” deri në Stamboll, por tani ai është në Shkup dhe konfirmoi se ka zbarkuar në Maqedoni.

Mbrëmë Kamçev tha se kishte bërë kërkesë për një pasaportë të re të përkohshme./Telegrafi/