Ky është koncepti i ri 3.0.

Atmosfera e re skandinave ju jep një eksperiencë frymëzuese të blerjes me një dizajn minimalist dhe elegant të dyqanit.

Përveç mënyrës më të mirë të ekspozimit të produkteve, theksi është edhe në ndriçimin më të mirë, dyshemetë prej druri dhe qartësi më të madhe të dyqanit.

Planifikim me linja të pastra dhe ekspozim të zgjeruar të produkteve lejon prezantim me të dalluar dhe seksione të kategorive me hapësira të dedikuara për prezantim.

Me prezantimin e konceptit të ri JYSK planifikon të vazhdojë ndryshimin pozitiv edhe në dyqane të tjera në Kosovë.

Shfletoni zbritjet e fundit duke klikuar KËTU.