Jo gjithmonë diçka që është në modë duhet të na pëlqejë, madje ndonjëherë moda na duket e çuditshme

Moda është gjithmonë në ndryshim, por me rrjetet sociale është më e thjeshtë për të qëndruar të informuar për tendencat më të fundit.

Vitin e kaluar kemi parë trende nga më të çuditshmet dhe do të vazhdojmë të shohim edhe këtë vit.

Një prej këtyre trendeve, të cilin ose do ta urreni, ose do ta adhuroni, është ai i ballukeve të bebeve. 

Quhet kështu pasi balluket priten shumë të shkurtra.

Ky trend ka pushtuar jo vetëm Instagramin, por edhe pasarelat e modës, kështu që bëhuni gati t`i shihni ngado këtë vit.

Po ju do t`i prisnit balluket kështu?

A post shared by Erica Jones (@eureka_j0nes) on Jan 4, 2019 at 2:16pm PST

A post shared by Janine (@jaen_w) on Jan 3, 2019 at 4:51am PST