Për të parkuar një makinë, disa persona e kanë jashtëzakonisht të vështirë. 

Pavarësisht nëse është frika nga parkimi apo thjesht shqetësimi i shikimit të dikujt tjetër, parkimi është jashtëzakonisht stresuese për shumë. Dhe doza shpesh rritet me rritjen e raportit të madhësisë së automjetit dhe hapësirës në dispozicion.

Nëse, përveç kësaj, për shkak të dendësisë së trafikut, është e nevojshme të reagoni shpejt, problemet janë shumë të mundshme, transmeton Telegrafi.

Në këtë rast, nuk ka asnjë nga parakushtet e përmendura përveç ndoshta madhësisë së automjetit.

SUV nuk është përfundimisht i vogël, por ka mjaft hapësirë, dhe as nuk është i mbushur me njerëz parkingu.

Video fillon me një SUV që del nga parkingu, por së shpejti gjithçka shkon keq.

Shoferi shkel gazin dhe godet makinën me pjesën e pasme. Dhe në vend që të drejtojë ngadalë automjetin, të ndalojë dhe të presë ardhjen e pronarit dhe policisë, ai i jep përsëri gaz.

Këtë herë, pjesa e pasme e BMW-së është dëmtuar. Një kalimtar që kap kokën me duart e tij dëshmon për gjithçka.

Ne vetëm mund të supozojmë se çfarë e shkaktoi aksidentin. Në çdo rast, dëmi është i madh, por për fat të mirë, askush nuk u lëndua. /Telegrafi/

Control your acceleration. from r/IdiotsInCars