Të famshmit, si Tiger Woods dhe Hugh Grant, bartin numër të tillë këpucësh – dhe ata nuk ishin besnikë ndaj partnereve të tyre

Faqja e takimeve Illicit Encounters kreu një sondazh me mbi 2.000 burra dhe zbuloi një fakt interesant, transmeton Telegrafi.

Siç tregojnë statistikat, burrat me këmbë më të mëdha janë më të prirë për t’i tradhtuar partneret e tyre.

“Burrat me këmbë më të mëdha janë përgjithësisht më të gjatë, kështu që tërheqin shumë vëmendje”, thotë Jessica Leoni, zëdhënëse e kompanisë, duke shtuar se shumica e burrave që tradhtojnë kanë një madhësi të këmbës 45.

Megjithatë, disa burra kanë thënë se këto dy gjëra nuk janë të vërteta, sepse, edhe pse kanë këmbë të mëdha, ata kurrë nuk do ta tradhtonin partneren e tyre, raporton ”The Sun”. /Telegrafi/