Ndërsa festimi i rastit drithërues do të duket ndryshe këtë vit me distancën sociale dhe maskat e fytyrës ende pjesë e rutinës sonë normale, nuk do të thotë që ju duhet të hiqni dorë plotësisht nga veshja!

Të shkosh derë më derë për ëmbëlsira ndoshta nuk do të ndodhë, por ju mund të bëni një festë në shtëpinë tuaj dhe të shijoni zbukurimet.

Që ta bëni Halloweenin pak më të këndshëm veshjet mund t’i përshtatni në grup dhe t’i vishni me familjen ose shoqërinë e ngusht.

Të inspiruara nga filmat, këngët apo daljet e personazheve të famshme, ka shumë mundësi zgjedhje.

Disa nga idetë më të bukura i gjeni më poshtë:

/Telegrafi/