Nuk është e lehtë të krijohen pllakat në stomak

Reklama

Keni vendosur fuqishëm të filloni stërvitjen dhe të forconi muskujt e barkut?

Shkëlqyeshëm… Ju sugjerojmë një set ushtrimesh në kohëzgjatje prej dhjetë minutash, transmeton Telegrafi.

Mos përtoni dhe provoni që të gjitha ushtrimet t’i bëni në një ritëm të plotë dhe pa pushim.

Këto ushtrime i bëjnë mirë edhe përmirësimit të ekuilibrit, drejtqëndrimit të trupit si dhe dhimbjeve të shpinës.

Pas vetëm disa javësh do të filloni t’i vëreni efektet e para të ushtrimit.

Shihni planin e trajnimit:

/Telegrafi/