LAJMI I FUNDIT:

Gjithçka që duhet të dini për shenjën e Luanit

Gjithçka që duhet të dini për shenjën e Luanit

Nëse ditëlindja juaj bie afërsisht nga 23 korrik deri në 22 gusht, atëherë ju përgëzojmë: Kjo do të thotë që shenja juaj e zodiakut është Luani (ndoshta tashmë e keni ditur).

Luanët janë mbretërit e zodiakut, të cilët lulëzojnë në ngrohtësinë e vëmendjes. Energjia e zjarrtë e Luanit mund të na ndihmojë të gjithëve që të kanalizojmë super yjet krijues të brendshëm.

Pavarësisht nëse jeni një Luan, bashkëshorti juaj ose partnerja juaj është një Luan, ose thjesht doni të mësoni më shumë rreth 12 shenjave të zodiakut, këtu është niveli më i ulët për gjithçka që duhet të dini për tiparet e zodiakut të Luanit – dhe çfarë do të thotë nëse Luani është një ndikim i madh në tabelën tuaj astrologjike të lindjeve.

Luani: Mbretërit e zodiakut

Luani përfaqësohet nga luani, dhe kjo shenjë jeton në përputhje me simbolikën e saj të fuqishme. Si shenja e zodiakut e sunduar nga vetë dielli , Luanët kanë një cilësi ylli rreth tyre – ashtu si planeti i tyre sundues, atyre u pëlqen të jenë në qendër të sistemit diellor. Luanët janë shenja fikse, kështu që ata shkëlqen në sjelljen e një pasioni dhe energjie të qëndrueshme drejt qëllimeve të tyre. Gjithashtu nuk është për t’u habitur që Luanët drejtohen nga elementi i zjarrit , pasi ato lidhen me botën e tyre përmes shpirtrave të tyre krijues dhe ndjenjës së gëzueshme të vitalitetit.

A janë të përshtatshëm Binjakët dhe Luani në një marrëdhënie?
Lexo po ashtu A janë të përshtatshëm Binjakët dhe Luani në një marrëdhënie?

“Luani rrezaton një shkëlqim të qëndrueshëm për jetën që shpesh keqkuptohet”, i thotë Bustle astrologu i lindur në Luan, Djenneba Drammeh. “Është e rëndësishme të mbani mend: Edhe drita indirekte e Luanit është e mjaftueshme për t’ju kaluar në dimrat tuaj”. Energjia e kësaj shenje sjell pak diell të verës në gjithçka që prek.

Energjia e luanit ka të bëjë vetëm me vetë-shprehjen. Ata i veshin pasionet e tyre në mëngë dhe duan të tregojnë se kush janë, pavarësisht nga ndjeshmëria e tyre artistike, karriera e tyre ose thjesht nga ndjenja e tyre e stilit.

Luani i dashuruar dhe lidhjet

Luani kënaqet të jetë ylli i shfaqjes, madje edhe në marrëdhënie, kështu që ata vlerësojnë një partner të dobët që do t’i lajë me adhurim, vëmendje dhe shumë afeksion fizik. Por ata janë po aq bujarë sa edhe ata që duan vëmendjen – tiparet romantike të Luanit i bëjnë ata që japin dhurata përrallore. Nëse një Luan ndihet i vlerësuar dhe i festuar në romancë, ata mund të jenë partnerë të përkushtuar që do t’i bëjnë të dashuruarit e tyre të ndjehen si mbretër nga përfaqësuesit.

Kaq kohë i duhet një personi të shenjës së Luanit të dashurohet
Lexo po ashtu Kaq kohë i duhet një personi të shenjës së Luanit të dashurohet

Nëse Luani është shenja juaj e diellit

Nëse Luani është shenja juaj e diellit, atëherë natyra juaj e pasigurt tërheq shumë vëmendje – e cila është pikërisht mënyra se si ju pëlqen! Vetë-shprehja është thellësisht e rëndësishme për ju, kështu që është e lehtë për ju të përfshiheni në ambicie madhështore në karrierë ose projekte artistike dramatike. Ju dëshironi njohje për talentet tuaja dhe punën e palodhur, kështu që e dini që nganjëherë duhet të jeni nxitësja juaj më e mirë. Për aq sa punëtorë mund të jenë Luanët, ata janë jashtëzakonisht të gjallë dhe rrezatojnë një ndjenjë fëmijërie gëzimi dhe optimizmi për jetën, duke e bërë çdo kohë të kaluar me ta të ndihet e veçantë.

Nëse Luani është shenja juaj e hënës

Shenja juaj e hënës përfaqëson anën tuaj më private, emocionale dhe më të prekshme, dhe gjithashtu flet për atë që ju bën të ndiheni rehat. Nëse shenja juaj e hënës është Luani, kjo ju bën interpretues dhe dramatik në lidhje me emocionet tuaja. Nëse ndjen diçka, të pëlqen ta tregosh – ke ngritje festive dhe ulje melodramatike. Është e dobishme për hënat e Luanit të përpunojnë emocionet përmes artit të performancës, kështu që aktrimi, këndimi ose krijimi i këngëve mund të jetë një rrugëdalje produktive, ashtu si edhe përpjekjet e tjera krijuese.

Lidhja ndërmjet shenjës së horoskopit dhe cilësitë e mashkullit ideal
Lexo po ashtu Lidhja ndërmjet shenjës së horoskopit dhe cilësitë e mashkullit ideal

Nëse Luani është shenja juaj në rritje

Shenja juaj në rritje përfaqëson veten tuaj në nivelin e sipërfaqes dhe versionin tuaj që ju paraqisni në botën e jashtme. Nëse shenja juaj në rritje është Luani , ju keni një prani të paharrueshme dhe ndoshta edhe joshëse që kërkon vëmendje dhe respekt. Ju i vlerësoni gjërat e bollshme në jetë, por gjithashtu nxirrni një ngrohtësi të gëzueshme që tërheq njerëzit dhe ju bën mjaft të popullarizuar. /Telegrafi/