Nëse së fundmi keni sjellë një fëmijë në jetë ose e keni pjesë të planeve tuaja të ardhshme, sugjerohet të lexoni diçka më shumë rreth ushtrimeve fizike që do t’ju ndihmojnë në rikthimin e  formës së mëparshme trupore (ose më mirë akoma)

Duke mësuar shkurtimisht rreth 6 ushtrimeve çudibërëse, ju mund t’i sugjeroni të tjerëve një guidë të mirëmenduar aktiviteti fizik.

Fillimisht, le të sqarojmë diçka më tepër rreth kohës së përshtashme kur mund të filloni të stërviteni, pas lindjes. E mira është 12 javë pas ardhjes së fëmijës në jetë.

Së dyti, hiqni dorë nga ushtrimet sfilitëse dhe jo fort rezultatdhënëse. Si për shembull ky këtu:

Kështu, nisni me:

1. Urën

2. Anësoret

3. Tkurrje- tendosje mesi

4. Ngjitje mali

 5. ‘Squat’

6. Ulje- ngritje

Shënim: Çdo ushtrim të realizohet në 3 sete me nga 12- 15 herë. /Telegrafi/