Ja si të rregulloni flokët në mënyrë elegante kur nuk keni mjaft kohë

Gërshetat e ulëta i japin mbresa elegance çdo kombinimi të veshjeve dhe prandaj gjithmonë janë zgjedhje e mirë e rregullimit të flokëve për raste të veçanta.

Mirëpo, për të rregulluar flokët e tillë shpesh nevojitet mjaft kohë, mirëpo edhe duar shumë të shkathëta.

Nga ana tjetër, ky gërshet elegant bëhet mjaft shpejt dhe thjesht:

/Telegrafi/