Kur bëhet fjalë për këtë veshje, pothuajse çdo kombinim i çizmeve dhe fustaneve do të funksionojë.

Sidoqoftë, nëse keni nevojë për disa udhëzime, mund të shikoni më poshtë disa kombinime, të cilat mund t’i krijoni përsëri për veten tuaj.

Ndërsa, me siguri do të zotëroni shumë fustane dhe çizme për t’i kombinuar, por ne kemi vazhduar të rendisim fustanet dhe çizmet më të bukura që ofrohen tani për tani dhe që mendojmë se ia vlen edhe investimi.

Më poshtë gjeni kombinimet më të mira:

Foto: Aimee Song

Foto: Karina Marriott

Foto: Nicole Ocrean

Foto: Maria Bernad

Foto: Lucy Williams

Foto: We the people style

/Telegrafi/