Flokë të shkurtra dhe të guximshme përfundimisht janë bërë IN 2017!

Nëse provoni të lëshoni flokët tuaj, apo trendët aktualë ju tërheqin lehtë vëmendjen, ky tekst nuk do t’ju ndihmojë edhe aq shumë, sepse flokët e shkurtër sërish po bëhen të popullarizuara, transmeton Telegrafi.

“Lob i shprishur” shumë shpejt ka pushtuar Hollywoodin, si edhe shumë yje – nga Nina Dobrev deri te Demi Lovato dhe Kendall Jenner, mirëpo njëherësh është bërë edhe frizura më e popullarizuar në Instagram.

Pyesni se cilat janë përparësitë e këtij stili specifik?

U përshtatet bukur të gjitha formave të fytyrave, është shumë e thjeshtë të mirëmbahet, por edhe të stilizohet.

Reklama

Magjia qëndron aty që ajo fare nuk duhet të jetë e përsosur, përkundrazi – sa më e çrregullt – aq më mirë!

Reklama

Duket noshalante dhe e përsosur për ditët e ardhshme pranverore, andaj është e vështirë t’i rezistoni.

/Telegrafi/