Nicki Minaj është shumë gjëra – repere, folëse motivuese, ikonë mode- por një person i mërzitshëm nuk ka qenë dhe nuk do të jetë kurrë.

Rasti i fundit? Ngjyra, prerja dhe stili i saj më i ri i flokëve. Minaj zbuloi përmes Instagramit një prerje, ngjyrë dhe stil të ri me një gjatësi që arrin deri në belin e saj.

Më e rëndësishmja, stili shënon një kthim triumfues në ngjyrën e flokëve ikonike të reperes: roza barbare.

View this post on Instagram

A post shared by Barbie (@nickiminaj)


Nëse e njihni Minaj, ju e dini që roza është ngjyra e saj edhe pse nuk e ka provuar tash e një kohë. Gjatë vitit të kaluar, ajo ka qenë duke luajtur me të zezë, bionde, portokalli dhe ngjyra të verdha, të gjitha ato dukeshin krejtësisht të mrekullueshme.

Thënë kjo, thjesht ndihet e drejtë të shohësh Minaj në ngjyrën e saj nënshkruese në fund të fundit. /Telegrafi/