Qytetarët e Kosovës sot kanë votuar në zgjedhje lokale.

Sipas EXIT POLL-it të realizuar nga RTV Dukagjini dhe kompania UBO-Consulting del që në Komunën e Pejës fitues del të jetë

Renditja si më poshtë:

Gazmend Muhaxheri (LDK): 59.8%

Gazmend Agusholli  (LVV): 23.20%

Rrustem Berisha  (AAK): 16.10%

Gani Veselaj: 0.40%

Kreshnik Husaj (PDU): 0.30%

Drena Podrimqaku (PB): 0.20% 

Rezultatet e Exit Poll kanë dalë nga qytetarët e pyetur për zgjedhjen e tyre politike në ditën e sotme, duke ruajtur anononimitetin./Telegrafi/