Për këtë sezon, ngjyra që ka pikasur më së shumti është e gjelbra e mbyllët.

Por, këtë veshje e bën të përkryer, kombinimi adekuat, transmeton Telegrafi.

Në rast se vishni gjelbër mbyllët në punë, atëherë kujdesni që veshjen tjetër ta keni të bardhë.

Kështu dukeni elegante dhe me stil, pa bërë përpjekje të mëdha.

Nëse doni të visheni për mbrëmje, kujdesuni që e gjelbra të jetë sa më mbyllët, apo ngjyrë ulliri.

Kombinoni me aksesore me shkëlqim.

Fundjava kërkon rehati dhe stil. Zgjedh një xhemper me figura dhe merrni aksesor shumëngjyrësh.

/Telegrafi/