Policia britanike duhej të shpjegonte se çfarë lloj shenje ishte.

Seria e Netflix “Squid Game” ka çmendur audiencën në të gjithë botën dhe simbolet në seri janë të njohura për pothuajse të gjithë.

Sidoqoftë, në një autostradë në Angli, domethënë një shenjë komunikacioni, u shfaqën të njëjtat simbole, të cilat i intriguan shoferët aq shumë saqë forcat lokale të zbatimit të ligjit duhej të përfshiheshin në të gjithë historinë.

Gjegjësisht, policia britanike publikoi një cicërimë, në të cilën shpjegon se shenja e trafikut e vërejtur në autostradë nuk i drejton shoferët në vendin e lojërave vdekjeprurëse të fëmijëve nga seria.

Reklama

“Ne mund të konfirmojmë se ndjekja e tabelave nuk do t’ju çojë në serinë e njohur” Squid Game “. Këto janë vetëm udhëzime për rrugë alternative gjatë punimeve në rrugë”, njoftoi policia. /Telegrafi/

Reklama