Dogana e Kosovës njofton se njësitet e saja kanë parandaluar një tentim kontrabandimi në regjionin e Lipjani.

Sipas njoftimit, malli i kontrabanduar, pije joalkoolike, është nga Serbia.

“Njësitet anti-kontrabandë fillimisht kanë identifikuar një automjet që dyshohet se barte mallra kontrabandë. Pas ndalimit të këtij automjeti janë gjetur sasi e konsiderueshme e mallrave (pije joalkoholike) të cilat ishim pa dokumentacion përkatës, respektivisht të kontrabanduara nga Serbia Pas veprimeve operative zyrtarët e Doganës, gjithashtu kanë arritur të identifikojnë edhe depon ku ishte furnizuar ky automjet dhe me këtë rast edhe aty janë gjetur mallra të kontrabanduara. Sasia totale e mallrave të gjetura është 3,600 litra”, njofton Dogana.

Reklama

Të gjitha mallrat dhe automjeti janë sekuestruar si dhe ka filluar procedura kundërvajtëse. /Telegrafi/