Nëse shikoni vetëm pak, do të vëreni që një numër i madh i bukurosheve të skenës botërore, pikërisht, kanë fytyrë të rrumbullakët. Mirëpo, stilistët e shkathtë dinë të bëjnë magjinë…

Sa herë kemi lexuar se si fytyra ovale është formë ideale për stile më të ndryshme flokësh?

Mbase kjo është e saktë, mirëpo për të arritur sukses në botën e shkëlqimit në të cilën mbisundon bukuria, qartë – nuk është me rëndësi! – transmeton Telegrafi.

Cameron Diaz, Miranda Kerr, Emma Stone, Olivia Palermo, janë vetëm disa ndër bukuroshet e skenës, pikërisht, kanë fytyrë të rrumbullakët.

Me stilin e zgjedhur me kujdes, mu kjo formë mund të jetë ideale.

Shikoni galerinë e fotografive dhe zgjidhni stilin e shkëlqyeshëm të flokëve, i cili do të theksojë vijat tuaja më të bukura!

Chrissy Teigen

Cameron Diaz

Zendaya

Kate Bosworth

Olivia Munn

Emma Stone

Kirsten Dunst

Ashley Olsen

Olivia Palermo

Miranda Kerr

/Telegrafi/