Zakonisht rreth kësaj periudhe të vitit, ju jeni të zëna duke vendosur për ngjyrën e re të flokëve tuaja, por këtë vit është pak më ndryshe.

Me kaq shumë sallone bukurie të mbyllura dhe të tjera që rihapen me kufizime, mund të pyesni veten nëse trendet e flokëve për verën e vitit 2020 janë, të anuluara.

Por nëse të gjitha trendet e reja shfaqen në Instagram-in dhe TikTok-un tuaj janë tregues që njerëzit janë më të interesuar se kurrë për të eksperimentuar me flokët e tyre, transmeton Telegrafi. Sipas stilistes së famshme Rita Hazan, sa herë që ka një ndryshim të madh në jetën tuaj, ngjyra e flokëve tuaja është pjesë e ndryshimeve pasi ndihmon në qetësim.

Reklama

Nëse keni vendosur për të bërë një ndryshim mund të inspiroheni nga fotot më poshtë:

Reklama

View this post on Instagram

🍉

A post shared by @ margotrobbie on May 26, 2020 at 1:56pm PDT

View this post on Instagram

popped over to LA for oscars weekend🎉

A post shared by Madelaine Petsch (@madelame) on Feb 9, 2020 at 10:19am PST

View this post on Instagram

Kaia is a whole hair mood 😍 ⁠

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts) on Apr 7, 2020 at 9:01am PDT

View this post on Instagram

i’m pretty good at this makeup thing

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on May 26, 2020 at 12:02pm PDT

View this post on Instagram

Thursday’s are… exciting

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on May 7, 2020 at 12:29pm PDT

View this post on Instagram

🙋🏾‍♀️Hi!

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on May 19, 2020 at 1:58pm PDT

/Telegrafi/