Ju nevojiten vetëm disa minuta dhe një llastik!

Dilema e quajtur “çfarë të bëj me flokët” tani është e zgjidhur.

Si t’i rregulloj sot flokët? Kjo është një ndër pyetjet të cilat më së shpeshti ia bëjnë vetes femrat, pothuajse si ajo “Çfarë të vesh”.

Për të mos pasur më dilema, për ju kemi gjetur dhjetë frizura të përsosura! – transmeton Telegrafi.

Më e mira nga e gjitha është ajo që bëhen mjaft shpejt dhe shumë lehtë, por mund të jenë edhe për punë, edhe për shëtitje, edhe për raste solemne…

Juve ju mbetet të zgjidhni më të bukurën, ndani disa minuta nga koha juaj, merrni një llastik për flokë (apo disa llastikë të vegjël) dhe shpejt do të jeni gati që shndrisni me shkëlqim të plotë!

Shikoni videon!

/Telegrafi/