Sot ne lehtë mund të ndryshojmë jakat tradicionale të bardha dhe trekëndëshe në diçka më origjinale.

Macet, fluturat, valë deti dhe shumë mundësi të tjera mund ta bëjnë këmishën tuaj më të veçantë.

Ka aq shumë mundësi, sa që çdo ditë mund të zgjidhni një të re dhe kurrë nuk duhet të përsërisni të njëjtën.

Më poshtë gjeni disa ide të cilat mund t’i përdorni, të treguara nga Bright Side:

/Telegrafi/