Nëse do të na duhej të përshkruanim stilin e Kate Middleton me një fjalë, mund të zgjidhnim “tradicionale”

Edhe për shkak të titullit të saj, dukesha rrallë largohet nga esencialet si një veshje klasike, manikyr i thjeshtë dhe një pamje e sofistikuar në tërësi.

Middleton rrallë ndjek trende. Ajo ka një stil të sajin dhe shpesh janë trendet që e ndjekin atë. Si në rastin e këtyre çizmeve:

Dukesha është një adhuruese e “riding boots” prej vitesh dhe kjo duket në daljet e saj publike.

Blogeret dhe vajzat e apasionuara pas modës, edhe pse me kombinime paksa më ndryshe nga Kate, kanë përqafuar trendin e këtyre çizmeve, të cilat në muajt në vazhdim, do i shihni më shpesh.

Qe si duken disa nga kombinimet e Instagram-it:

@SYMPHONYOFSILK

@EMMANUELLEK_

@THORA_VALDIMARS

@THESTYLESTALKERCOM

@CAMILLECHARRIERE