Shijen, cilësinë dhe një gjallëri për jetën – kjo është ajo për të cilën ne duam! Produktet Joya kaq inovative nuk janë vetëm pjesa e përsosur e një diete të ekuilibruar, të bazuar në bimë, por janë edhe një burim lumturie dhe gëzimi.

Por në duam edhe më shumë!

Ne dëshirojmë të thyejmë terren të ri dhe të punojmë për një “panair” të qëndrueshëm dhe të përshtatshëm për të ardhmen. Në të njëjtën kohë ne duam t’ju mbështesim për të jetuar një mënyrë jetese të shëndetshme me plot gëzim!

Që nga viti 2002, Joya është përqendruar në përzgjedhjen e lëndëve të para të zgjedhura me kujdes nga Austria dhe Evropa, bashkëpunime të mirëfillta me fermerët dhe një prodhim të qëndrueshëm, kështu që ne mund të qëndrojmë 100% prapa gamës sonë të gjerë të produkteve vetëm me bazë bimore.

Ne jemi zgjedhja juaj e parë kur doni të zbuloni gjëra të reja, ta jetoni jetën tuaj në maksimum dhe gjithmonë të përpiqeni për më shumë. Është shumë më tepër sesa të konsumosh ushqim, është një zgjedhje e stilit të jetës.

Qëllimi ynë është t’i bëjmë produktet me bazë bimore një pjesë elementare të ushqimit tonë të përditshëm – dhe ne japim 100% përkushtim për të arritur këtë qëllim!

Produktet tona të shijshme dhe inovative mbështesin stilin dhe ekuilibrin e vetëdijshëm të jetës tuaj.

Joya ofron llojllojshmëri shijes siç janë: qumësht nga Soja, Orizi, Bajamet (Bademat), Kokosi, Vanilla, Çokollata. Janë krejtësisht Vegan, pa sheqer të shtuar – bio organike.

Shijoni një jetë!