Bereta gjatë shumë viteve të mbretërimit në skenën e modës është bërë pjesë e pandashme si shtojcë e përhershme e modës, e cila nuk bie nga pista e trendëve të ndryshuara, gjithmonë duke dhënë një stil të theksit francez.

Të gjitha ngjyrat dhe mostrat mund të merren parasysh, mirëpo më së miri duket kur e vini në mënyrë asimetrike ashtu që në kokë nuk duket edhe aq e rregullt, transmeton Telegrafi.

/Telegrafi/