Nëse po kërkoni banesë të mirë e që plotëson të gjitha kriteret tuaja të jetesës, në qytetin e Gjilanit, kompleksi Albi Residence, është një kompleks banesor në ndërtim e që është shumë modern.

 

 Gjithçka që duhet të dini rreth banesës në shitje

Banesa ka sipërfaqe totale banimi 86 m2. E vendosur në katin e parë të kompleksit banesor Albi Residence në Gjilan, posedon sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi, një banjo, një WC, një ballkon, garazhën dhe depo.

Ndaras çmimit të banesës që është 67,080.00 euro, garazha kushton 6.500 euro, depo 1.500 euro, që në total të gjitha janë 75,080.00 euro.

BANESA NË SHITJE

Sipërfaqja  86m2

Salloni me kuzhinë

2 Dhoma gjumi

1 Banjo

1 Wc

1 Ballkon

Garazha

Depo

Video e banesës në shitje

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90