Katica Janeva, së bashku me djalin e saj Lazar Janev dhe “Boki 13”, kanë marrë haraç, shantazhuan dhe ushtruan presion mbi biznesmenët dhe politikanët, tha sot Dimçe Arsovski, zëdhënës i OBRM-PDUKM-së.

Ai theksoi se edhe OBRM-PDUKM dhe kryetari i saj Hristijan Mickoski ishin subjekt i shantazhit dhe presionit nga Katica Janeva.

“Siç kemi thënë, ka edhe i cili mund të dëshmojë nëse ftohet kryetar në prokurori”, tha Arsovski.

Zëdhënësi shtoi se “Boki 13” së bashku me udhëheqësit e qeverisë, gjegjësisht udhëheqësit e LSDM-së nëpërmes bashkëpunëtorëve më të afërt të Zoran Zaevit, i cili, siç tha ai, gëzonte besimin e tij, ka marrë “haraç” me vlerë dhjetëra miliona.

“LSDM dhe Zaev, me çmimin në dëm të të gjithë qytetarëve, i fshehin dhe përpiqen të shpëtojnë njerëzit kryesorë nga LSDM të cilët janë kanë zhvat nëpërmes PSP-së ose të ashtuquajturit Kiki dhe Friki, të cilët ende fshehin identitetin e tyre. A është kjo sepse Zoran Zaev e dinte, prandaj i mbrojti ata vetë, sepse me lejen e tij kanë zhvat”, pyeti Arsovski./Telegrafi/