Të gjithë e dimë që libri është një ndër dhuratat më të bukura që mund t’ia dhurosh dikujt, por ku ka më mirë se kësaj dhurate t’ia bashkëngjitësh dhe aksesorët fantastikë që kanë të bëjnë pikërisht me librin.

Libraria ‘’Dukagjini’’ tash e disa kohë në ambientet e saja ka aksesorët më të mirë për libra dhe jo vetëm.

‘’Bookmark’’ të ndryshëm me piktura më të famshme të të gjitha kohërave, si të piktorëve Gustav Klimt dhe Vincent Van Gogh do ju bëjnë të mos i harroni faqet ku keni mbetur e ta shijoni më shumë leximin.

“Bookmark” të personalizuar me shkronja janë një dhuratë perfekte e një ditë me diell shkurti.

‘’Reading time’’ në një kohë kur të gjithë jemi pothuajse në ‘’varshmëri’’ me telefonin, është koha ta largojmë në momentin që lexoni dhe t’iu ktheheni kohëmatësit të leximit ku përveç që do ju tregojë kohën sa keni lexuar, do t’ju motivoj pse mos t’i shtoni dhe disa minuta më shumë leximit.

‘’Llamba për lexim’’ për gjithë adhuruesit e natës që presin që qyteti të bjerë në qetësi dhe të marrin librin e tyre të preferuar e të lundrojnë në rrëfime mahnitëse janë llambat e leximit që do ju ndriçojnë shkronjat në këto net të gjata.

Këta janë vetëm disa nga shumë aksesorët që ju do ti adhuroni dhe do të bëhen pjesë e pa ndarë e librit dhe leximit dhe jetës suaj.