0Shares

Tashmë jemi të familjarizuar me brendin francez ADOPT’, i cili është prezent në tregun tonë me lokacion në Prishtinë, ndërsa sipas përfaqësuesve, ky brend shumë shpejt do të jetë prezent edhe në Gjilan.

Krahas produkteve me kualitet të latë dhe çmimeve shumë të volitshme ata po kujdesen që të ofrojnë argëtim për të gjithë klientët e tyre duke lansuar kampanja të ndryshme përmes rrjeteve sociale.

Në mesin e këtyre kampanjave është edhe “Facebook Contest”, e cila do të jetë e hapur për të gjithë deri më 22.04.17 në ora 15:30. Për fituesin e kësaj gare, ADOPT’ do të dhurojë një nga produktet e koleksionit të fundit.

Për më shumë indo rreth kësaj kampanje, KLIKONI KËTU.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)