Ai do të lartësojë çdo kombinim dhe në të njëjtën kohë do t’ju mbajë ngrohtë qafën

Shalli i duhur mund të plotësohet dhe të lartësojë cilëndo kombinim të veshjes.

Po ju sjellim ide të përshtatshme si ta kombinoni me stile të ndryshme veshjesh, nga klasikja deri te e rastësishmja.

Posaçërisht mbresëlënëse janë të ashtuquajturat shalle të mëdha që janë shumë të gjata dhe të gjerë. Dinë të shkojnë pothuajse deri në dysheme, por duken të mrekullueshëm, transmeton Telegrafi.

Përparësia e modeleve të këtilla është që rreth qafës mund t’i mbështjellësh disa herë, kur jashtë është posaçërisht mot i ftohtë dhe me erë. Gjithashtu, duken shkëlqyeshëm edhe kur i vëmë në kokë.

Reklama

Ka gjithashtu edhe versione klasike të shalleve si edhe ato që duken sikur i ka thurur gjyshja. Është mirë që në dollap të kemi shalle të zi dhe krem dhe gjithësi ndonjë me ngjyra të ndezura apo me lara.

Reklama

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

/Telegrafi/