Janari është gjithmonë plot fillime të reja, por 11 janari do të ngarkohet veçanërisht me fat të mirë falë numerologjisë së fuqishme të datës dhe disa rreshtimeve harmonike planetare që ndodhin njëkohësisht.

Në numerologji, numri një përfaqëson pavarësinë dhe besimin në veten e tij, dhe ai mbart energjinë e fillimeve të reja. Më 11 janar, ne do të marrim një dozë të trefishtë të kësaj energjie, duke e bërë atë një ditë ideale për të sqaruar synimet e Vitit të Ri dhe për të ngarkuar ndjenjën tuaj të besimit ndërsa nisni udhëtime të reja.

Për më tepër, hëna e re e janarit 2021 arrin kulmin natën tjetër, e cila më tej rrit energjinë e fillimit të ri të kësaj date tashmë me fat.

Numerologjia e 11/1

“Numri një [në numerologji] asocion me frekuencën e fillimeve të reja dhe hapjes së dyerve”, i tha Bustle, Laura Brown. “11 Janari ka një frekuencë shumë të lartë që amplifikon edhe hapat më të vegjël që bëjmë, duke i bërë ata më të fortë dhe të shkojnë më larg”. Me fjalë të tjera, numerologjia e kësaj date na kujton fuqinë e veçantë që qëndron brenda vetes.

“Kur bashkoni numrat, ju amplifikoni frekuencën e numrit dhe ky rast më 11 janar amplifikon cilësitë e shfaqjes së numrit një”, thotë Brown. “Kjo na inkurajon të përpiqemi përpara me një qëndrim pozitiv dhe të marrim një vendim rreth asaj që po manifestojmë”.

Astrologjia e 11/1

Hëna (e cila hyn tek Bricjapi i zellshëm në mëngjes) do të jetë në bisht të ciklit të saj aktual hënor, ndërsa hëna e parë e re e vitit 2021 arrin kulmin mbrëmjen tjetër. Për më tepër, kjo hënë gati e re bën një seri lidhjesh pozitive me planetët e tjerë gjatë ditës, duke na bërë të ndihemi të guximshëm dhe të injektojmë një element të befasisë në ditët tona. Kjo do të thotë nëse rrezikoni dhe provoni diçka të re, fati duhet të jetë në anën tuaj.

Më vonë, një rreshtim romantik midis hënës dhe planetit të dashurisë Venera e vë mendjen tonë te marrëdhëniet. Kjo energji parashikohet si e mirë për biseda me zemër të hapur rreth angazhimit ose për nxitjen e një lidhjeje sensuale, kështu që përfitoni prej saj nëse jeta juaj e dashurisë ka nevojë për një shtytje. Së fundmi, Mërkuri i orientuar drejt komunikimit përafrohet me planetin me fat Jupiter në mëngjes, duke na ndihmuar të mendojmë shumë kur bëhet fjalë për ëndrrat dhe aspiratat tona.

Tani është një kohë e shkëlqyeshme për të shprehur manifestimet tuaja me fjalë dhe për të shqyrtuar jetën tuaj nga një shkallë më e gjerë. Njëkohësisht, të dy Mërkuri dhe Jupiteri do të harmonizohen me një planet xhuxh i njohur si “shëruesi i plagosur”, i cili mund të na ndihmojë të punojmë për lëndimet e së kaluarës dhe të pastrojmë pllakat emocionale ndërsa nisim një vit të ri. /Telegrafi/