Me anë të një shalli ju mund t’i bëni flokët tuaj të duken me shumë stil.

1. Lidhni shallin në formën klasike, prapa kokës tuaj duke formuar një nyje nga para. Do të kompletojë pamjen tuaj, dhe do ju bëjë të dukeni më bukur.

2. Lidhni flokët tuaj në një mënyrë të çrregullt ose nyjë të lartë. Fusni shall tuaj në një drejtkëndësh të gjatë dhe lidhni rreth kokës tuaj, transmeton Telegrafi.

3. Lidhni shall tuaj në një nyjë në mes. Provoni atë në flokë të kapur mbrapa. Nuk do të zhgënjeheni!

4. Stiloni shallin në mes gërshetave. Lidhja e shallit në mes të gërshetave do bëjë të dukeni përrallore.

5. Provoni lidhjen nga para.

6. Fusni shaminë në një drejtkëndësh të gjatë dhe lidhni rreth kokës, mbi flokët tuaj. Kjo mënyrë është e lidhur nga mbrapa, por do të duket shumë bukur!

7. Shtoni ngjyrë veshjes tuaj duke lidhur shallin rreth qafës.

8. Mbështillni shallin rreth kokës (kjo bëhet më së mirë me shalle tradicionale katrore). Lidhni fundet nën flokët tuaj.

9. Mendoni ta vishni shallin më vonë? Shtoni pak ngjyra çantës suaj duke lidhur atë në varëset e saj. /Telegrafi/

R. Q.