LAJMI I FUNDIT:

Vetëm në mërgim kuptohet se çfarë do të thotë atdhe!

Vetëm në mërgim kuptohet se çfarë do të thotë atdhe!

Të jesh mërgimtarë ajo se çka ju preukupon më së shumti është nostalgjia për vendin tënd!

Tani vera po vjen edhe koha që diaspora të vij në atdhe po vjen, kështu që momentin kur ju keni vendbanimin tuaj ju e shuani mallin për vendin tuaj për një kohë të gjatë.

Po ashtu rrin rehat kur e din që zgjidhjen e vendbanimit për në atdhe e ke bërë më të duhurën në Al Trade Center.

Kështu që këtë verë bëhu me banesë në njërën nga komplekset e Al Trade: kompleksi Linda në Fushë Kosovë ose kompleksi Linda Premium në Prishtinë.

Kompleksi Linda Premium Residence gjendet në lagjen Prishtina e Re, lagje shumë e qetë ku ju mundëson të keni jetën tuaj private dhe larg shurmës së madhe të kryeqytetit, ky kompleks po zbukuron qytetin me urat që lidhin objektet mes vete, po ashtu ka këto karakteristika që ju mahnisin:

– Sistemi “Smart Home”;
– Vëzhgim 24/7 me kamera;
– Parking të mjaftueshëm;
– Pishina, fitnes, sauna & spa;
– Hapësira gjelbëruese;
– Kopsht për fëmijë;
– Mjekun dhe barnatoren e lagjes, etj.

Linda Premium Residence ofron lloj lloj tipe të ndryshme të banesave por ato kanë të përbashkët dizajnin modern, hapësirat e mëdha dhe elegancën.

Kontaktoni tek Linda Premium Residence: 049318676

Ndërsa Kompleksi Linda gjendet në Fushë Kosovë, më saktësisht në Bresje, në periferi, me distancë të mjaftueshme mes objekteve, me niveli ndërtimi të jashtëzakonshëm dhe me këto karakteristika:

– Objekti ka hapësira të mjaftueshme gjelbëruese, kënde të lojërave për fëmijë;
– Objekti ka Termoizolim të jashtëm me lesh guri dhe fasadë strukturale;
– Muret e përbashkëta të banesave janë mure dy-shtresore, me izolim akustik me lesh guri në mes;
– Dritaret e kualitetit të lartë PVC: me 3 xhama termoizolues, roleta të jashtme;
– Dyer të blinduara dhe dyer të brendshme të kualitetit të lartë;
– Dysheme laminati dhe pllaka qeramike;
– Në çdo banesë ka të inkorporuar sisteme të ngrohjes qendrore
– Sistemi i sigurisë kundër zjarrit;
– Objekti banesor është i pajisur me ashensorë të cilësisë së lartë;
– Pastrimi i banesave përmes sistemit vakum të fshesës elektrike.

Kontaktoni tek kompleksi Linda: 043989111

Al Trade ndërtimin e rehatinë i ka me t’leme e jo me t’bleme!

Së bashku, jemi të lumtur! Al Trade Center

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në: 

0800 77 770 (pa pagesë) dhe +383 49 777 127, +383 43 989 111+383 44 976 777
info@altradecenter.com
altradecenter.com 

Artikull i sponzorizuar