Ekzistojnë mënyra të shumta për të përmirësuar rritjen e qerpikëve tuaj: ju mund të përdorni vajra esencialë, masazhoni qepallat dhe të bëni pak pushim nga grimi.

Por mënyra më e lehtë për t’i përmirësuar ato, është të keni lloj-llojshmëri në ushqimet tuaja të përditshme. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të hani disa ushqime të shëndetshme dhe të shijshme nga të cilat do të përfitojnë, jo vetëm qerpikët tuaj, por gjithë trupi juaj.

Bright Side tregon disa nga produktet që është mirë t’i konsumoni:

Vezët

Salmoni

Arrat

Frutat dhe perimet

Kërpudha

 

Fasule

/Telegrafi/