0Shares

Këtë secila damë duhet patjetër ta dijë, në mënyrë që të duket perfekte.

Shumica e femrave ka probleme me vënien e tushit në sy. Problemi mund të zgjidhet pas një kohe dhe pas një përvoje.

Mirëpo, gjithmonë kërkojmë mënyra më të thjeshta. Dhe një të tillë e kemi zbuluar.

Vegla për vënien e tushit është selotejpi. Ngjiteni mu ashtu siç dëshironi të duket linja në sytë tuaj.

Kur ta hiqni shiritin, linja juaj do të jetë perfekte, transmeton Telegrafi.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)