Të rehatshme, të thjeshta, rinore dhe moderne – gërshetat aktualisht janë shumë të popullarizuara. Këto janë propozimet se si t’i bëni vetë

Gjatë disa sezoneve të fundit gërshetat janë shumë të popullarizuara dhe nuk janë më të rezervuara vetëm për raste speciale, transmeton Telegrafi.

Ndërkaq, ato romantike dhe nga pak të parregullta, janë zgjedhja e vërtetë për çdo ditë, qoftë kur shkoni në punë, në shëtitje relaksuese apo për të pirë një kafe.

Ne po ju propozojmë të zgjidhni ndonjë nga këto tria:

/Telegrafi/