LAJMI I FUNDIT:

Parashikimi i motit

377 Artikuj

Parashikimi i motit në Shqipëri

Parashikimi i motit në Shqipëri

Shqipëri
Temperaturat sot në Kosovë deri në 33 gradë Celsius

Temperaturat sot në Kosovë deri në 33 gradë Celsius

Kosovë
Sot në Shqipëri temperaturat arrijnë deri 29 gradë Celsius

Sot në Shqipëri temperaturat arrijnë deri 29 gradë Celsius

Shqipëri
Shqipëri, temperaturat maksimale arrijnë deri në 33 gradë Celsius

Shqipëri, temperaturat maksimale arrijnë deri në 33 gradë Celsius

Shqipëri
Temperatura të larta gjatë fundjavës në Shqipëri

Temperatura të larta gjatë fundjavës në Shqipëri

Kosovë
Temperatura të larta sot në Shqipëri

Temperatura të larta sot në Shqipëri

Shqipëri
Moti sot në vendin tonë, temperaturat maksimale arrijnë deri 28 gradë Celsius

Moti sot në vendin tonë, temperaturat maksimale arrijnë deri 28 gradë Celsius

Kosovë
Parashikimi i motit në Shqipëri

Parashikimi i motit në Shqipëri

Shqipëri
Mot i vranët dhe me shi sot në Shqipëri

Mot i vranët dhe me shi sot në Shqipëri

Shqipëri
Moti në Shqipëri, temperaturat arrijnë deri 31 gradë Celsius

Moti në Shqipëri, temperaturat arrijnë deri 31 gradë Celsius

Shqipëri
Parashikimi i motit për ditët në vazhdim në Maqedoninë e Veriut

Parashikimi i motit për ditët në vazhdim në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Moti sot në Kosovë, temperaturat arrijnë deri 24 gradë Celsius

Moti sot në Kosovë, temperaturat arrijnë deri 24 gradë Celsius

Kosovë
Moti sot në Kosovë, temperaturat maksimale deri në 24 gradë Celsius

Moti sot në Kosovë, temperaturat maksimale deri në 24 gradë Celsius

Kosovë
Google ka zhvilluar një model të ri të AI që mund të ndihmojë në parashikimin e motit – përfshirë “detaje kritike në lidhje me katastrofat e afërta”

Google ka zhvilluar një model të ri të AI që mund të ndihmojë në parashikimin e motit – përfshirë “detaje kritike në lidhje me katastrofat e afërta”

Lajme Teknologji
Parashikimi i motit në Shqipëri

Parashikimi i motit në Shqipëri

Shqipëri
Ndryshimi i motit, IHMK njofton për shi dhe borë

Ndryshimi i motit, IHMK njofton për shi dhe borë

Kosovë
Nga e marta rikthehet pluhuri saharian në Kosovë

Nga e marta rikthehet pluhuri saharian në Kosovë

Kosovë
Moti në Shqipëri, temperaturat arrijnë deri 32 gradë Celsius

Moti në Shqipëri, temperaturat arrijnë deri 32 gradë Celsius

Shqipëri
Parashikimi i motit në Shqipëri

Parashikimi i motit në Shqipëri

Shqipëri
Moti në Shqipëri, temperaturat arrijnë deri 30 gradë Celsius

Moti në Shqipëri, temperaturat arrijnë deri 30 gradë Celsius

Shqipëri
Moti në Shqipëri, temperaturat maksimale arrijnë deri 28 gradë Celsius

Moti në Shqipëri, temperaturat maksimale arrijnë deri 28 gradë Celsius

Shqipëri
Kushte atmosferike të paqëndrueshme dhe shi sot gjatë ditës në Shqipëri

Kushte atmosferike të paqëndrueshme dhe shi sot gjatë ditës në Shqipëri

Shqipëri
Moti në Kosovë, temperaturat maksimale arrijnë deri në 17 gradë Celsius

Moti në Kosovë, temperaturat maksimale arrijnë deri në 17 gradë Celsius

Kosovë
Parashikimi i motit në Shqipëri

Parashikimi i motit në Shqipëri

Shqipëri