Joseph Parker

Joseph Parker

Joseph Dennis Parker është një boksier profesionist nga Zelanda e Re. Ai ka qenë kampion në kategorinë e peshave të rënda, WBO, titull të cilin e mbrojti për dy vite. Më 31 mars të vitit 2018, Anthony Joshua ia shkaktoi humbjen e parë në karrierë (pas 24 fitoresh) dhe ia rrëmbeu titullin.

63 Artikuj
LAJMET NGA "Joseph Parker"