LAJMI I FUNDIT:

Bajram Qerkini

50 Artikuj

Qerkini-Kurtit: Nuk mund t’i gënjesh ata që i ke gënjyer para dy vitesh

Qerkini-Kurtit: Nuk mund t’i gënjesh ata që i ke gënjyer para dy vitesh

Kosovë
Deklarata për të zhdukurit konsiderohet si e mirë, rezultatet mbetet të shihen

Deklarata për të zhdukurit konsiderohet si e mirë, rezultatet mbetet të shihen

Drejtësi
Qerkini: Hala jemi të fortë, ndërkombëtarët të tregojnë ku i kemi fëmijët

Qerkini: Hala jemi të fortë, ndërkombëtarët të tregojnë ku i kemi fëmijët

Kosovë
Qerkini: Kërkojmë që në Propozimin evropian të jetë një pikë e veçantë për të pagjeturit

Qerkini: Kërkojmë që në Propozimin evropian të jetë një pikë e veçantë për të pagjeturit

Kosovë
Qerkini: Po na shkelen të drejtat, qe katër muaj nuk kemi asnjë donacion

Qerkini: Po na shkelen të drejtat, qe katër muaj nuk kemi asnjë donacion

Kosovë
Vazhdon zvarritja e Projektligjit për personat e zhdukur, heshtje nga institucionet

Vazhdon zvarritja e Projektligjit për personat e zhdukur, heshtje nga institucionet

Drejtësi
​Hoti: Këto ditë do të fillojnë gërmimet në një lokacion në Serbi

​Hoti: Këto ditë do të fillojnë gërmimet në një lokacion në Serbi

Kosovë
KMDLNj i cilëson të turpshme sjelljet ndaj Bajram Qerkinit dhe familjeve të pagjeturve

KMDLNj i cilëson të turpshme sjelljet ndaj Bajram Qerkinit dhe familjeve të pagjeturve

Kosovë
Familjarët e të pagjeturve: “Të paktën eshtrat t’i gjejmë diku”

Familjarët e të pagjeturve: “Të paktën eshtrat t’i gjejmë diku”

Kosovë
Të pagjeturit, çështje humane e jo politike

Të pagjeturit, çështje humane e jo politike

Kosovë
Përfaqësuesi i familjarëve të pagjeturve flet për propozimet e kryeministrit Kurti në takim me Vuçiqin

Përfaqësuesi i familjarëve të pagjeturve flet për propozimet e kryeministrit Kurti në takim me Vuçiqin

Kosovë
Çështja e të pagjeturve, familjarët fajësojnë politikën

Çështja e të pagjeturve, familjarët fajësojnë politikën

Kosovë
Qerkini: Serbia po luan me fatin e të pagjeturve, partitë s’po bëjnë asgjë

Qerkini: Serbia po luan me fatin e të pagjeturve, partitë s’po bëjnë asgjë

Kosovë
Në vit të ri me plagë të vjetra, ku janë të zhdukurit e luftës?

Në vit të ri me plagë të vjetra, ku janë të zhdukurit e luftës?

Kosovë
Familjarët e të pagjeturve kërkojnë ndryshimin e ligjeve “diskriminuese”

Familjarët e të pagjeturve kërkojnë ndryshimin e ligjeve “diskriminuese”

Kosovë
Qerkini, udhëheqësve të institucioneve: Pa fakte konkrete mos të bisedojmë me Serbinë, boll kanë luajt me ne

Qerkini, udhëheqësve të institucioneve: Pa fakte konkrete mos të bisedojmë me Serbinë, boll kanë luajt me ne

Kosovë
Gërmimet në Kizhevak, deri tani janë nxjerr mbetjet mortore të tre personave

Gërmimet në Kizhevak, deri tani janë nxjerr mbetjet mortore të tre personave

Kosovë
Kërkohet fillimi i gërmimeve në disa lokacione të Serbisë ku dyshohet për varreza masive

Kërkohet fillimi i gërmimeve në disa lokacione të Serbisë ku dyshohet për varreza masive

Kosovë
Gara: Janë gjetur mbetje mortore gjatë gërmimeve në Mitrovicën e Veriut, dyshohet dhe për pesë trupa

Gara: Janë gjetur mbetje mortore gjatë gërmimeve në Mitrovicën e Veriut, dyshohet dhe për pesë trupa

Elfije Boletini
Hoti: Të pagjeturit, çështja kryesore e marrëveshjes me Serbinë

Hoti: Të pagjeturit, çështja kryesore e marrëveshjes me Serbinë

Kosovë
Konjufca: Në negociatat me Serbinë të vihet kusht zbardhja e fatit të të pagjeturve

Konjufca: Në negociatat me Serbinë të vihet kusht zbardhja e fatit të të pagjeturve

Kosovë
Qerkini: Fati i të pagjeturve, plagë e rëndë e Kosovës

Qerkini: Fati i të pagjeturve, plagë e rëndë e Kosovës

Kosovë
Vazhdojnë gërmimet për të pagjeturit, familjarët të pakënaqur

Vazhdojnë gërmimet për të pagjeturit, familjarët të pakënaqur

Kosovë
Lluka: Serbia bën lojëra me të pagjeturit, ajo nuk jep informatat pa presion

Lluka: Serbia bën lojëra me të pagjeturit, ajo nuk jep informatat pa presion

Kosovë