Nëse jeni të gatshme për diçka ndryshe

Ngjyra e hirtë apo ajo e bardhë e flokëve është dukje natyrale e flokëve të cilat i kemi me vite të tëra, transmeton Telegrafi.

Nënat dhe gjyshet tona sapo u janë shfaqur për herë të parë qimet e bardha me nguti kanë shkuar në sallone floktarësh për t’i ngjyrosur flokët, sepse atëherë, por edhe sot në shumicën e rasteve, konsiderohet që kjo gjë na bën të dukemi më të moshuara.

Nëpër raftet e dyqaneve, gjithnjë e më shumë mund të gjenden ngjyra me të cilat lehtë mund të përftojmë ngjyrën e hirtë-argjendtë-bardhë të flokëve, e cila bashkë me tenin apo grimin e caktuar mund të duket shumë moderne dhe interesante.

Për t’u bindur me këto që i thamë më sipër, shikoni fotografitë e frizurave të shkëlqyeshme, të cilat jemi të sigurt që do t’ju pëlqejnë.

View this post on Instagram

A post shared by Greyhairfashion (@greyhairfashion) on Mar 10, 2018 at 6:55am PST

View this post on Instagram

A post shared by Greyhairfashion (@greyhairfashion) on May 11, 2017 at 7:14am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Greyhairfashion (@greyhairfashion) on Apr 16, 2017 at 7:22pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Greyhairfashion (@greyhairfashion) on Feb 13, 2017 at 2:07pm PST

View this post on Instagram

View this post on Instagram

A post shared by Greyhairfashion (@greyhairfashion) on Dec 26, 2016 at 5:44am PST

translateX(0px) translateY(7px);”>

A post shared by Greyhairfashion (@greyhairfashion) on Jan 19, 2017 at 5:43am PST

View this post on Instagram

A post shared by Greyhairfashion (@greyhairfashion) on Feb 7, 2017 at 8:47pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Greyhairfashion (@greyhairfashion) on Nov 12, 2016 at 8:29pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Greyhairfashion (@greyhairfashion) on Sep 21, 2016 at 5:47pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Greyhairfashion (@greyhairfashion) on Sep 11, 2016 at 11:09am PDT

/Telegrafi/