Kryesisht shfaqet si pjesë e një stili sportiv dhe të rastësishëm dhe përdor blloqe nuancash në një sërë kontrastesh tërheqëse vizualisht

Përveç të kuqes dhe vjollcës, hit janë edhe ngjyrat si portokallia dhe nuancat e jeshiles, transmeton Telegrafi.

Xhaketat xhins në disa ngjyra janë ideale për kombinime të ndryshme.

Edhe kur zbehet gjatë larjes, xhaketa xhins është ende tërheqëse.

Xhaketat e leshta me formë të shkurtër janë të shkëlqyera në variantin pastel.

Xhaketat e fundit të shekullit të kaluar po i rikthehen skenës së stilit të rrugës.

Një pallto me ngjyra është një trajtim mode për vajzat kreative.

Ndër ata që e vlerësojnë këtë stil është edhe aktorja Zendaya.

Xhaketat me ngjyra të forta sjellin një frymë dielli në ambientin urban.

Stili sportiv shënohet nga një kombinim i toneve neoni dhe të zezës.

Dhe klasikja duket e mrekullueshme nën ndikimin e ngjyrës – zgjidhni një pallto klasike me elementë të kuq. /Telegrafi/