Nëse jeni duke kërkuar ndonjë mënyrë për të zvogëluar belin ose për ta definuar atë, ne kemi gjetur ushtrime për t’ju ndihmuar në këtë drejtim

Beli është pjesa e trupit që ka të bëjë me gjenetikën dhe llojin e trupit, por me një ushqim të përshtatur dhe trajnim të vazhdueshëm, mund të arrini një bel në formë të përkryer, transmeton Telegrafi.

Në mënyrë që përpjekjet tuaja të japin rezultate, është e nevojshme të shmangni ushqimet jo të shëndetshme, duke përfshirë ushqimet e yndyrshme dhe ëmbëlsirat.

Zona e barkut aktivizohet pothuajse gjatë çdo ushtrimi, por nëse doni të punoni ekskluzivisht në bel, duhet të përfshini ushtrime të veçanta në trajnimin tuaj.

Ne kemi gjetur për ju një video me ushtrime për një bel të përkryer.

/Telegrafi/