Lëvizja majtiste “Solidariteti”, kërkoi nga partitë në pushtet t’i japin fund nxitjes së konflikteve ndëretnike. Ata e bënë këtë apel para kalasë së Shkupit, duke kujtuar ngjashmëritë e rastit të kryqit dhe shqiponjës, me incidentin e kishës memoriale para zgjedhjeve pesë vjet më parë.

Reklama