Ndonjëherë zgjedhja e veshjes së duhur bëhet me të vërtetë e vështirë kur të vijë koha të zgjedhim edhe këpucët.

Gjithmonë doni të dukeni më së miri dhe të ndjeheni rehat. Për këtë artikull kemi kontrolluar se cilat lloje këpucësh janë zgjedhja më e mirë me llojet e fundeve të njohura, sipas industrisë së modës, transmeton Telegrafi.

Bright Side ka hulumtuar rregullat e përputhjes së llojeve më të njohura të fundeve:

1

2

3

4

5

6

7

8

/Telegrafi/