Kjo video do t’u pëlqejë edhe meshkujve…

Nëse dëshironi të shmangni gjurmët e kuqe, dhembjet dhe të mos dëmtoni shëndetin e gjoksit tuaj, është me rëndësi të vishni sutjena të cilat kanë madhësi dhe formë të përshtatshme bash për ju.

wear-bras-well

Megjithatë, sutjenat duhet të vishen me kujdes, pasi mund të shkaktojnë sëmundje ose lëkurë të varur në pjesën e shpinës. Për të mos përmendur ndikimin në elasticitetin e gjirit nëse nuk vishen si duhet.

Sigurohuni gjithmonë që gjoksi të vendoset mirë në kupat e sutjenave, të cilat nuk duhet të jenë shumë të ngushta.

Shikoni këtë video në të cilën hollësisht është përshkruar se si zgjidhen sutjena të përshtatshme, transmeton Telegrafi.